Geensnor Wielrenshirt 2019: Update!

Je kent ze wel. Die renners die altijd zo enorm gesoigneerd op die Omloop De Snor foto’s staan. Bijna irritant perfect worden ze jaar na jaar vastgelegd op de gevoelige plaat. Behalve de vrolijke lach en een goed verzorgd uiterlijk, helpt het prachtige shirt (trui zo je wilt) dat ze aan hebben, ook mee aan dit oogstrelende tafereel. Het goede nieuws is dat Geensnor voor de derde keer een nieuwe lijn shirts gaat ontwerpen! Niemand van de lezers hoeft zich in het nieuwe wielerseizoen nog in zo’n crappy Lotto Jumbo of Sky shirtje te vertonen. Geensnor  brengt stijl naar het peloton!

Alsof al deze pracht en praal nog niet voldoende is, hebben we voor 2019 nog een speciale combinatie aanbieding. De eerste 100 personen die een nieuw shirt aanschaffen, mogen kosteloos starten aan de volgende editie van Omloop De Snor! Wees er dus snel bij want ze vliegen als warme broodjes over de toonbank!

Wat moet je daarvoor doen? Het is eigenlijk vrij simpel. Maak je interesse kenbaar via het onderstaande formulier en wacht rustig af totdat stijlgoden van Geensnor hun opus magnus hebben voltooid. Voordat de eerste voorjaarsklassieker wordt verreden, heb jij jouw eigen stukje wieler haute couture in bezit. De kosten liggen waarschijnlijk zo rond de 65 euro. Als het volledig de financiële klauwen uit loopt, laten we het nog wel weten. Houdt deze pagina in de gaten voor updates, ontwerpen en nieuws! Update maart 2019: Ze kunnen niet meer besteld worden want ze zijn al besteld.

Update december 2018: Designs!

De eerste ruwe schetsen zijn bekend! Ze staan hieronder. Er is voor gekozen om de lijn van de afgelopen jaren, door te trekking in 2019. Het ontwerp is geupdate met enkele eigentijdse maar toch ook retro-moderne elementen.

Update maart 2019: Afronding

De shirts zijn besteld! Na een paar korte design iteraties zijn we uiteindelijk op het onderstaande ontwerp uitgekomen.